Abraham
Üye
Cem Karaca'nın Gözyaşları Filmi Ne Zaman Çıkacak? Oyuncuları Kimler?

Merhaba sevgili okurlarım, bugün sizlere yakında vizyona girecek olan bir film hakkında bilgi vermek istiyorum. Film, Türk rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca'nın hayatını anlatıyor. Cem Karaca, hem müzik kariyeri hem de hayatıyla ilham veren bir sanatçıydı. Onun yaşam öyküsünü beyaz perdede izlemek için sabırsızlanıyorum.
Filmin yönetmenliğini Yüksel Aksu üstleniyor. Senaryosu ise Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık tarafından kaleme alınmış. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Ersan Çapan yapmış. Filmin müzikleri ise Cem Öğet'e ait.
Filmin oyuncu kadrosu da oldukça başarılı. Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu canlandırıyor. Ona Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Buse Buçe Kahraman, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel ve Alper Saldıran gibi isimler eşlik ediyor.
Filmin türü dram ve biyografi olarak belirlenmiş. Filmin vizyon tarihi ise 26 Ocak 2024 olarak açıklandı. Filmin sinema dağıtımını TME Films yaparken, yapımcılığını Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya üstleniyor.
Bu filmi kaçırmayın derim. Cem Karaca'nın hayatını ve müziğini yakından tanımak için harika bir fırsat. Ben şimdiden biletlerimi aldım, siz de acele edin. Görüşmek üzere!