Redorz
Üye
Panathinaikos Fatih Terim'i İstiyor

Panathinaikos Fatih Terim Anlaşması:
Fatih Terim, Türk futbolunun önemli isimlerinden biridir. Hem futbolcu hem de teknik direktör olarak başarılar elde etmiştir. Galatasaray'ı 8 kez şampiyon yapmış, ayrıca UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası'nı kazanmıştır. Türkiye Millî Futbol Takımı'nı da 3 kez çalıştırmış, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finale çıkarmıştır. İtalya'da Fiorentina ve Milan'ı da çalıştırmış, "Grande Terim" lakabını almıştır.
Fatih Terim'in Panathinaikos ile anlaşması, Yunanistan'da büyük yankı uyandırdı. Panathinaikos, Yunanistan'ın en köklü kulüplerinden biridir. 20 kez lig şampiyonu, 18 kez kupa şampiyonu olmuştur. Ancak son yıllarda mali krizler ve sportif başarısızlıklar yaşamıştır. 2010'dan bu yana lig şampiyonluğu görememiştir. Bu sezon ise 15 maçta 34 puan toplayarak ikinci sırada yer almaktadır.
Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos, Fatih Terim'i takımın başına getirerek Olympiakos'un egemenliğine son vermek istiyor. Fatih Terim'i bizzat arayarak Atina'ya davet etti. Fatih Terim de teklifi kabul etti ve yarın Yunanistan'a gidecek. Tarafların yarın sözleşme imzalaması bekleniyor. Fatih Terim'in yardımcısı olarak Necati Ateş de ona eşlik edecek.
Panathinaikos'un basketbol takımını da Türk bir teknik direktör, Ergin Ataman yönetiyor. Ergin Ataman, Panathinaikos'u 2021-22 sezonunda EuroLeague'de çeyrek finale taşıdı. Fatih Terim ve Ergin Ataman'ın Panathinaikos'ta birlikte çalışması, Türk ve Yunan spor camiasında ilgiyle izlenecek.
Fatih Terim'in Panathinaikos ile anlaşması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce başarılı olabilir mi? Benim fikrim, Fatih Terim'in tecrübesi ve liderliği ile Panathinaikos'u şampiyonluğa taşıyabileceği yönünde. Ama tabii ki bu kolay olmayacak. Rakipleri çok güçlü ve Fatih Terim'in yeni bir kültüre ve lige uyum sağlaması gerekecek.
Ayrıca taraftarların da desteğini alması önemli. Sizce Fatih Terim, Panathinaikos taraftarlarını kendine nasıl sevdirebilir? Belki bir şiir yazarak onlara jest yapabilir. Mesela şöyle bir şiir yazabilir:
Fatih Terim Panathinaikos Şiiri:
Panathinaikos, seninle gurur duyuyorum
Seninle birlikte olmak için buradayım
Senin renklerin yeşil ve beyaz
Senin yüreğin aslan gibi kükreyen
Senin tarihin zaferlerle dolu
Senin geleceğin parlak olacak
Senin takımın savaşçı ve cesur
Senin hedefin şampiyonluk kupası
Senin taraftarın sadık ve coşkulu
Senin stadın cennet gibi güzel
Senin şarkın gönüllerde yankılanır
Senin adın Panathinaikos, efsane.
Bu şiiri beğendiniz mi? Siz de kendi şiirinizi yazabilirsiniz. Ben size sadece bir örnek verdim. Belki Fatih Terim de böyle bir şiir yazarsa, Panathinaikos taraftarlarını etkileyebilir. Ne dersiniz?

Transfermarkt, Fatih Terim hangi takımın teknik direktörü oldu? Panathinaikos’un teknik direktörü kimdi, Panathinaikos nerenin takımı, hangi ülkede?
Yunanistan Fatih Terim'i konuşuyor! fatih Terim çılgınlığı!
Fatih Terim sürprizi! Panathinaikos ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı.
Fatih Terim'e Yunanistan yolu göründü! Panathinaikos Başkanı'nı Fatih Terim'i İstiyor.