En Güzel Yabancı Diziler Listesi!

Delete

Üye

En Güzel Yabancı Diziler Listesi!​

indir (7).jpg

Türk dizilerini izleyemiyorum. Saçma geliyor. Yabancı dizilere bayılıyorum! Diyorsanız o zaman bendensiniz. Türk dizileri gerek kurgu gerekse çekiliş bakımından vasat durumda. Hep aynı konular işleniyor. Ve diziler bizim için değil, evde oturup çiğdem çitleyen koca karılar için çekiliyor.

Bunlar önemli değil, izlesinler ama çok baydı artık arkadaş. Bu yazıya geldiyseniz biliyorum ki sizde yabancı dizi izlemeyi seviyorsunuz. Bu sebeple gelin güzel bir iki yabancı diziyi tavsiye edeyim.

Şayet izliyorsanız aşağıdan sizlerde tavsiye edebilirsiniz. "En Güzel Yabancı Dizi" bu deyin ve yorum bölümünden bize gönderin.

Dexter​

Dexter olmadan olmaz asla. Çok güzel dizidir. Öyle ki 5 sezonu başarıyla bitirebilmiştir. Dexter Morgan isimli adamın hayatı anlatılıyor. Dizide hem polisi düşünün hemde bir seri katili. Burda sorun yok klişe. Ama ya bu adam hem polis hemde seri katilse? İşte sana dizi.

The Walking Dead

Yeni olabilir ama bunu yazmamamı bekliyor olamazsınız heralde. Çünkü yazmamak elde değil. Bu dizi 2. sezona onay aldı öyle geliyor ki 5 sezon bile rahar çıkarır. Zombi filmlerini seviyorsanız dizi tam size göre. Zombi film piyasası çöktü zaten. Tadını çıkarın The Walking Dead yayında.

The Vampire Diaries​

Evet evet biliyorum. Bir ara baymıştı. Ama toparladılar. Vampirsiz olmaz. Ya True Blood izlemeli yada Vampir Günlükleri'ni. İlk başladım bırakamıyorum bu sebeple önerdiğim dizi The Vampire Diaries.

Terra Nova​

İster inanın ister inanmayın ben bu diziyi 1 yıldır bekliyorum. O zamanlar 22dakika'da yazıyordum ve ne zaman bununla ilgili haber görsem kilitleniyordum. Sonunda yayında. Tarih öncesi döneme gittiğinizi düşünün insanlık yok / farklı kolonilerle ilerleyen zamanlarda karşılaşacaksınız ve dahası dinazorlar. Güzel dizi izleyin.

Gossip Girl​

Yazsam mı yazmasam mı? Diye çok düşündüm. Yazayım dedim. Seri Katiller, Vampirler, Zombiler, Dinazorlar var niye bizim zenginlik düşkünü Blair'ımız olmasın ki? Evet yani güzel diziydi. İlk 3 sezon izledim diyebilirim. Can sıkıntısı. Boş vakit değerlendireyim diyorsanız izleyin. Fatmagül'den daha iyidir.

Geri