Delete
Üye
En Güzel Yabancı Diziler Listesi!

Türk dizilerini izleyemiyorum. Saçma geliyor. Yabancı dizilere bayılıyorum! Diyorsanız o zaman bendensiniz. Türk dizileri gerek kurgu gerekse çekiliş bakımından vasat durumda. Hep aynı konular işleniyor. Ve diziler bizim için değil, evde oturup çiğdem çitleyen koca karılar için çekiliyor.
Bunlar önemli değil, izlesinler ama çok baydı artık arkadaş. Bu yazıya geldiyseniz biliyorum ki sizde yabancı dizi izlemeyi seviyorsunuz. Bu sebeple gelin güzel bir iki yabancı diziyi tavsiye edeyim.
Şayet izliyorsanız aşağıdan sizlerde tavsiye edebilirsiniz. "En Güzel Yabancı Dizi" bu deyin ve yorum bölümünden bize gönderin.
Dexter
Dexter olmadan olmaz asla. Çok güzel dizidir. Öyle ki 5 sezonu başarıyla bitirebilmiştir. Dexter Morgan isimli adamın hayatı anlatılıyor. Dizide hem polisi düşünün hemde bir seri katili. Burda sorun yok klişe. Ama ya bu adam hem polis hemde seri katilse? İşte sana dizi.The Walking Dead
Yeni olabilir ama bunu yazmamamı bekliyor olamazsınız heralde. Çünkü yazmamak elde değil. Bu dizi 2. sezona onay aldı öyle geliyor ki 5 sezon bile rahar çıkarır. Zombi filmlerini seviyorsanız dizi tam size göre. Zombi film piyasası çöktü zaten. Tadını çıkarın The Walking Dead yayında.