Türkiye güzeli Senem Koyucuoğlu kimdir? Senem Koyucuoğlu biyografisi

Eylem

Üye

Türkiye güzeli Senem Koyucuoğlu kimdir? Senem Koyucuoğlu biyografisi​

0x0-senem-kuyucuoglu-kimdir-kac-yasinda-nereli-senem-kuyucuoglu-hakkinda-bilgiler-164213946945...jpg

Senem Koyucuoğlu 2009 Türkiye güzellik yarışması için çok hırs yaptığını Sabah erkenden kalkıp spora başladığını artı diyet yapıp 2 haftada 10 kilo verdiğini ifade etti.

Babasını sevmediğini sebebininde annesini aldattığını dile getiren 2009 güzeli Senem Koyucuoğlu intihara teşebbüs etme sebebini de cesurca açıkladı işte senem Kuyucuoğlu biyografisi.

Senem Kuyucuoğlu intihar etme sebebi?​

Benim için intihar etmek, ekmek yemek su içmek kadar olağan bir şey hayatımda kararlar o kadar net ki intihara gitmeden önce ailemle vedalaştım bütün hazırlıkları yaptım ve ilaçların tümünü içtim, şu an öyle değilim başıma bir şey gelecek parmağın kesilecek diye çok korkuyorum artık kendimi daha çok seviyorum dedi ve devam etti, intihar ettiğimde 17 yaşındaydım beni ölecek zannetmişler üç gün yoğun bakımda kaldım, o yaşlarda cinsel yönden ne olduğumu nasıl bir karakter deyim bilmiyordum hayatta ne yapmak istediğinin farkında değildim diyerek devam etti.

Senem Kuyucuoğlu hayatı!​

Senem Kuyucuoğlu 22 Eylül 1990 tarihinde izmir'de dünyaya geldi şu an 30 yaşında 1.87cm boyu var. Henüz 14 yaşındayken modellik yapmaya başladı 2006 senesinde düzenlenen Deniz Akkaya ile top model yarışmasında ikincilik aldı. 2007 senesinde best model Of turkey yarışmasına katılarak Türkiye'nin en iyi modeli seçildi, aynı sene düzenlenen best model Of the world yarışmasında Senem Kuyucuoğlu dünya ikincisi modeli ünvanını aldı.

Bu derecelerden sonra mesleğini icra etmeye devam etti çeşitli partilerde defilelerde ve özel organizasyonlarda boy gösterdi. 2009 senesinde Fashion TV'de ekran yüzü oldu, aynı kanalda moda polisi adlı moda programının sunuculuğunu yaptı. Senem Kuyucuoğlu şu an bekar ve 62 kg dir.

Geri